19.5.11

Μάιος 2011 - Περίοδος 20/5 - 31/5/2011



...κι επειδή σε κάθε νέα προσπάθεια (και τρέλα) είμαι μέσα, σήμερα θα έχετε σε αποκλειστικότητα τις αστρολογικές προβλέψεις του Μάη, για το τελευταίο τουλάχιστον 10ήμερο. Κι αν είστε καλά μουρλόπαιδα (και έχω χρόνο φυσικά) θα υπάρξει συνέχεια και εκπλήξεις! Για πάμε!

Σχετικά νορμάλ θα κυλήσει το υπόλοιπο του μήνα για εσένα Κριέ, με ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα οικονομικά σου. Ο Ταύρος θα πρέπει να περιορίσει την ένταση στις κινήσεις του για να μην τον αρχίσουν στις σφαλιάρες ενώ οι Δίδυμοι μια κρισάρα θα τη φάτε όσο πλησιάζουμε στην έκλειψη του Ιουνίου. Τα Καρκινάκια λάμπουν και εκπέμπουν ερωτικά κύματα κι οι Λέοντες πνίγονται στη δουλειά, όπως πάντα, αλλά θα έχουν τη συμπαράσταση φίλων και συγγενών. Οι Παρθένοι έχουν μια διορία μέχρι το τέλος του μήνα να τακτοποιήσουν τα οικονομικά τους αλλά η διάθεσή τους δε θα επηρεαστεί τόσο πολύ από αυτό ενώ παράλληλα οι φίλοι Ζυγοί θα απολαύσουν ήρεμες στιγμές -από τις σπάνιες αυτού του έτους- έχοντας κάποια άνοδο στα οικονομικά. Οι Σκορπιοί τραβάνε ζόρια με τη δουλειά και τα μικροεμπόδια όπως και οι Τοξότες, όπου οι δεύτεροι (οι Τοξότες ρε παιδιά!) προς το τέλος του μήνα αρχίζουν τα τσιλιμπουρδίσματα! Αιγόκεροι και Υδροχόοι θα ασχοληθούν με το σπίτι και την οικογένεια, με τις κοινωνικές επαφές και τις νέες γνωριμίες. Τέλος οι Ιχθείς βλέπουν επιτέλους λίγο ίσιο δρόμο και παίρνουν μια ακόμη ανάσα να ξαποστάσουν.
Περισσότερα θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε στις 21/5/2011 μέσα από το AstroGaga!

Καλή αρχή!

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10:44 μ.μ.

    Αυτα ειναι, ξεκινάμε με καλές προβλέψεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή αρχη.. αλλά πάλι σφαλιάρες για τα Ταυρακια;; Μα τί σας εχουμε κάνει βρε αδερφέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλο και κάτι θα έχετε κάνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί να είμαι Τοξότης? γιατί να είμαι Τοξότης?, εγώ και όχι κανένας άλλος, γιατί?, πάλι τα ίδια, μετρήσεις, τεσταρίσματα αναμονές, μια τρύπα στο νερό, λόγια για να υπάρχει η πρόβλεψη, η οποία θα έπρεπε να είναι, Τοξότες = μία από τα ίδια, τα τελευταία 200 χρόνια, "γελώ δεν κλαίω, δεν κλαίω," σνιφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε μας μια μούρλια κι εσύ....Μπορείς!!!