16.5.11

Σκουλαρικάτος επιστήμων στο ΣΚΑΕΙ

Καρναβάλι των τρελών, καρναβάλι των μουρλών, το κλουβί με τους μουρλούς, δεν ξέρω πως το λένε αυτό το μπλόγκι πια αλλά όπως και να το πεις και τρελός είμαι και μουρλός είμαι και απ'όλα.

Η τρέλα όμως δεν πάει στα βουνά αλλά στα γονίδια και εγώ τη δικιά μου την πήρα από τη μάνα μου. Μουρλή Σαλονικιά με τα Λ της και τα σε πω με πεις της, τα μπινελίκια της τα χαριτωμένα, όλα όλα.

Σήμερα με λέει ότι θα βάλει τον αδερφό μου να της μάθει αυτό το ΣΚΑΕΙ (σκάιπ ρε μάνα) για να με βλέπει. Εν τω μεταξύ όποτε λέει ΣΚΑΕΙ γελάει και λέει να σκάσει και να πλαντάξει. Τι να πεις, την έχουν βαρέσει τα τούρκικα στην κεφαλή φαίνεται. Αυτά παίζουν ακόμα?

Έχει να δει την ουράνια αφεντομουτσουνάρα μου από πέρσι τον Αύγουστο και έχει σαλτάρει η γυναίκα. Φοβάται λέει ότι θα έβαψα και εγώ το μαλλί κόκκινο σε στυλ Λάζαρος και δεν θα το πάρει και χαμπάρι.

Επίσης πριν φύγω έλεγα να βάλω σκουλαρίκι στο φρύδι και υποψιάζεται ότι το έκανα. Κοτζάμ επιστήμονας, λέει, να κυκλοφοροώ σκουλαρικάτος, αντροπή. Άσε που της είπε η κολλητή της η Τούλα ότι μπορεί να μου πέσει αν του βάλω σκουλαρίκι. Για το φρύδι μιλάω!

Λοιπόν όταν με το καλό εκπαιδευτεί η Αμερικλανομάνα στο ΣΚΑΕΙ θα βάψω το μαλλί με χένα, θα βάλω και κανα ψεύτικο σκουλαρίκι και θα της κάνω δώρο ένα μίνι εγκεφαλικό. Ή μήπως να βάλω από αυτά τα καπέλα που σε κάνουν σα φαλακρό? Χμ. Το βρήκα. Θα μου βάψω μελανιές και θα της πω ότι με δείρανε οι Κινέζοι. Να δεις για πότε παίρνει το αεροπλάνο και έρχεται να τους καθαρίσει. Μωρέ πως και δεν το σκέφτηκα πιο νωρίς αυτό. 

ΥΓ1: Ευχαριστώ πολύ την Cούλα για την πρόσκληση στο πανηγύρι της!

ΥΓ3: Έχω καιρό να γράψω με δίχως ΑΠΕΥΘΥΝΣΗ και μου λέιπει ήδη!!!!

ΥΓ4: Το ΥΓ2 το έκοψε το ραδιοτηλεοπτικομπλογκικό.

6 σχόλια:

  1. χαχα μου θυμίζεις το ανέκδοτο ενός φοιτητή που στέλνει γράμμα στους γονείς του και τους λέει ότι είναι στο νοσοκομείο γιατί έπιασε φωτιά το σπίτι όταν ο γκόμενός του πήγε να μαγειρέψει αλλά ήταν ταραγμένος γιατί τον κόλλησε aids κάνοντάς του τατουάζ (και συνεχίζει αραδιάζοντας καταστροφές) για να καταλήξει ότι απλά δεν πέρασε το μάθημα (είδατε? υπάρχουν και χειρότερα!).
    Αν είναι να τους λαχατρήσεις κράτα το για στιγμή που θα χρειάζεσαι έξτρα συμπάθεια και ανοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10:44 μ.μ.

    χαχαχα
    Γελάω και με το σχόλιο της συννεφούλας!
    χαχαχα

    Οσο για σένα Αμερικλάνε ωραια δωρα κανεις στη μανα! Εγκεφαλικά!!! τς τς τς Αυτη φταιει που δε σε ξεχασε ακομη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω να δω το ΥΓ2 ΤΩΡΑ!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @συννεφούλα: Το ξέρω το ανέκδοτο! Όχι μωρέ, δεν έχω πρόβλημα σιγά μην φοβάμαι τους γονείς μου, έλεος! Απλά ένα εγκεφαλικό θέλω να της δώσω να με ξεζαλίσει λίγο!

    @Κούλα: Αυτή φταίει, συμφωνώ! Δουλειά σου! Και κανε και καμια ανάρτηση, τι το έφτιαξες το πανηγύρι?

    @Νανα: Α δεν μπορώ, τα έκοψε σε λέω! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει!!

    Γελάω ακόμα!!

    Ότι καλύτερο για να ξεκινήσει με χαμόγελο & γέλιο η μέρα μου!!

    Τα σέβη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παλληκαράλι μου εχουμε με το κοριτσι να γελασουμε τόσο πολύ απο χθες που χαζεύαμε μια σελιδα στο facebook.
    Πάντα τετοια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε μας μια μούρλια κι εσύ....Μπορείς!!!