20.5.11

Boυντου και συναξάρια και γοητευτικοί γκόμενοι

Μιας και το κορίτσι έχει αυτη τη βδομάδα αδεια και την εχω ολη μερα σπίτι ,οταν δεν κάνει κατι συνηθως βλέπουμε παρεα τηλεοραση.
Και ειναι ρε γαμωτο τόσο άθλια που με εχω συλλάβει να παρακαλάω μεσημέρι να αρχισει αυτο το πραμα με το Μουτσινα και την χαζη(μα εντελως χαζη λέμε) ξανθια φίλη του ,που εχουν και τα άλλα δυο παιδάκια, ενα αγοράκι(;) και μια barbie-bimbo για παρεα ,για να σχολιάσω τίποτα να ανέβει η αδρεναλίνη ρε αδερφέ!
Εχθες πως μας την εκατσε να δουμε Τατιάνα-δεν εχουμε δει ποτε στο Σταρ ,παλια βλέπαμε καμια φορά- και αρχίζει η εκπομπή ...οπου βλέπουμε στο πλατο κατι αγγούρια δίποδα κακάσχημα με καρασοβατισμένα μουτρα και λεω "οχι ρε μαλάκα μόδα εχει ,και εγω περίμενα καμια καταστραμένη να σπασουμε λίγο πλάκα".(Τελικα ήταν οι υποψήφιες playmate και θα τις περιλάβω σε προσεχες κραξιμο)
Τα κορίτσια προσπαθουν να χαμογελάσουν ,πάνε μια απο δω μια απο κει ,μπαίνει και η κυρα Τατιανα ,δωσε χειροκροτήματα και φωνες ,καθονται και τα ξοανα σε κάτι καρεκλίτσες απεναντι της μπροστα στο κοινό(αλήθεια αυτοί που πάνε εκει πληρώνονται ;Γιατι αν πηγαινουν τσάμπα θέλουν παρακολούθηση ,αν όχι ,να πηγαινουμε και εμείς τωρα που καθόμαστε!) και μπαίνει μια τύπισσα αλλοδαπιά και ξεκινάει να λέει για ενα γκόμενο που γνωρισε στο περίπτερο -ειχε λέει παει να παρει περιοδικα και πηγε να το βαλει αλλα της επεσε και ηρθε ο γοητευτικος και της το σηκωσε και της το εδωσε -για πορτοφολι μίλαγε αλλά εγω δεν το ειχα ακουσει και ελεγα τα δικα μου - και συγκινηθηκε απο την χειρονομία και αρχισε να βγαινει μαζι του.(δλδ σε οποια το σηκώνεις υπαρχει η πιθανότητα να αρχισει να βγαινει μαζι σου ;Καλα κανω εγω και το σηκωνω στη μαμα ,στη πεθερα και στην συντροφο μοναχα αμα πεσει ,το πορτοφόλι)
Η κυρια αυτη δουλεύει ως striper και ο γοητευτικος δε το ηξερε και αυτη δεν ηθελε να το μάθει και λεει και το Τατιανα οτι το εχουν οπτικοποιησει το ιστορικο και αρχινάει να παιζει .Ηθοποια πιο τραγικη και απο τις Οικογενειακες ιστορίες αλλα νταξει δεν περιμένω και τίποτα αλλά το μεγαλο μπαμ γίνεται οταν πρόκειται να εμφανιστει ο γοητευτικος κυριος.
Και βλέπω ο ανθρωπας εναν γοητευτικο 100+ κιλα ,με μουσι σαν τον καπταιν ιγκλο(σε μαυρο) και μια φατσα που την βλεπεις μια φορα και μετα σε καυτο λαδι να σε πεταξουν δε μπορεις ουτε μια λεπτομερεια να θυμηθεις -τοσο γοητεια.
Τσαντίζομαι, αρχιζω να ωρίωμαι
-"Αυτος είναι ο γοητευτικός ,δλδ εμεις εδω τι είμαστε ;Ο χαμενος διδυμος αδερφός του Αλέξη Γεωργούλη;"
Το κοριτσι να γελαει και για καλη μου τυχη ρίχνει διαφημίσεις .Καλή που λέει ο λόγος δλδ γιατι πεφτουμε πανω σε τηλεπεριοδικο που δίνει δωρα.Και τι δωρα....κατι τσιγγανικα βουντου για να ριξεις αυτόν/αυτην που θες και κάτι συναξάρια/βιογραφίες -τετοια πραματα Μ.Κωνσταντινου και Αγ.Ελενης.(ελεω εορτης το Σαββατο )
Και τα βλέπω και μου ερχεται το μπατακλαν και μονολογω :
-"Που γαμω το κερατο μου το βερνικωμενο κολλάνε οι γυφτικες μαγειες για να σου κάτσει ο γκόμενος με τους βιους αγιων;Μα είναι τόσο assholes αυτοι που τα σκεφτονται αυτα;"
Και ως απο μηχανης θεος επεμβαίνει η μικρη μου φιλόλογος με την τετραγωνη λογική και μου εξηγεί:
"Κοιτα να δεις με την αγαμία που έχει πέσει (γιατι το γυφτικο σε γυναίκες απευθύνεται, χαλαρά) μεσα στην απελπισια για σαρκα η κάθε μια θα πάει και θα πάρει το περιοδικό μαζι και τα βουντου και τα θρησκευτικα και επιτελους θα δει χαρα στα μπούτια της .Αλλά επειδη είμαστε θρησκος ως λαος και αυτα τα καυτηριάζει η εκκλησία ,εχει στο καπάκι και τους αγιους ,οταν την πιάσουν οι τυψεις και οι ενοχες να ρίχνει μια ανάγνωση-να εξαγνίζεται μεσα απο τον βιο των αγιων το μυαλο της- ανάβει και την κερούμπα της στην ενορία κανει και καποια χαζο νηστεια και κομπλε .Αυτο φυσικά επαναλαμβανεται κάθε φορα που γουσταρει κάποιον εκτος κι αν είναι τυχερη και της κάτσει αυτος που καλή δουλειά εχει και ανεκτος στο σεξ είναι και εχει και ωραιο χαμόγελο(και κωλο!), οποτε το πακετο παει δωρο στην αγάμητη-απελπισμενη συνάδελφο στη δουλεια (με τη υποσημειωση αυτο εμενα με εσωσε!)
Ολα είναι μελετημένα και καθόλου τυχαια ,αλλά εσυ με το ανδρικο σου μυαλό δε τα αντιλαμβανεσαι αυτα τα υψηλα νοήματα"
Σηκώθηκα ταπεινωμένος απο τον καναπε και κρύφτηκα στο γραφείο.
Δεν ξαναρωταω παρομοιες αποριες ,δεν αντεχει τετοια χτυπηματα η λιμπιντο μου !!!

8 σχόλια:

  1. emmmmmm tetoia noimata, pou na ta piasete eseis!!!!

    gia afto sou leo, afou se xalaei i tileorasi, diavase kana vivlio!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί την ήθελες την Τατιανα καλέ μου;;; Ενός κακου μύρια έπονται.. δεν το ξερες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε την Τατιάνα και πιάστε τη Μαριάννα (την Τόλη, αυτή την ξανθούμπα με τα παραμύθια!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μισό, ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ, μισό. Η Τατιάνα στο σταρ? Εγώ στον αντένα την άφησα, μετακόμησε! Πω ρε τι γίνεται στην Ελλάδα!

    Μην τα βλέπεις σε ίβολ αυτά, σε χαλάνε. Πιάσε δες κανα ντοκιμαντέρ για το πως το κάνουν οι χελώνες στο ΣΚΑΙ!

    Άσχετο. Όσο διάβαζα ήρθε ένα Κινεζάκι και με ρωτάει αν αυτό είναι επιστημονικό μπλόγκ. Τις σερπαντίνες τις πέρασε για έλικες DNA, και τα καρύδια για κύτταρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπίζω να απάντησες θετικά, μη μας περάσει για τίποτα...μουρλούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9:33 μ.μ.

    Να την προσέχεις την λίμπιντο.
    Κι εγω μερικες φορές την αναβω την τιβι και καθομαι και κοιταω απορημένη! Μερικές φορές αναρωτιέμαι: Υπαρχουν ανθρωποι που τα βλεπουν αυτα τα πράγματα; Κι αν ναι πως δεν μπορώ κι εγω; Τι εχω εγω απο τους άλλους!

    Για τον Μουτσινά εχω να πω, πως εχει απέραντη πλάκα και τον συμπαθώ σαν τηλεοπτική φιγουρα! Θεωρω το χιουμορ του ευφυές, αλλά χαραμίζεται με όλα αυτα τα ξεκωλα που ειναι μαζι του!

    Αυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΗΑΗΑΗΑΗΑ
    ΗΑΗΑΗΑΗΑ
    ΗΑΗΑΗΑΗΑ
    ΗΑΗΑΗΑΗΑ

    Δε μπορώ άλλο γέλιο!!

    Απλά απίστευτος...

    άτιμη λίμπιντο του κόβεις την έμπνευση για κάνα γαλακτομπούρεκο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμμουρλοι ,δεν ειναι κακο να παρακολουθει κανεις τετοιες εκπομπες και αυτη την περιοδο το κανω οταν θελω να ελαφρυνω το κεφαλι μου απο το βιβλιο που διαβαζω (το Οχτω της Catherinne Neville) .
    Απλα φροντιζω να εχω και την φιλόλογο δίπλα μου που ως ανώτερη διάννοια με ξελασπώνει κατι τέτοιες ατυχείς στιγμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε μας μια μούρλια κι εσύ....Μπορείς!!!