1.9.11

Νεα βιβλία....

Η αλήθεια είναι οτι το τελευταίο δίμηνο που τα βράδυα βλέπω τηλεοραση 9-11 λογω κάποιας σειράς παρακολουθώ και πολλές διαφημίσεις..καλώς ή κακώς μου έχουν δημιουργηθεί κάποιες ανάγκες..οχι καταναλωτικες γτ δεν μας περισσεύουν αλλα "ακουστικές"!!!
Αν δεν ακούσω ένα βραδυ το γλάρο(στη γνωστη διαφήμιση με το λαχανικό που παει για μπάνιο-@#@#@#@ το κερατο του ,αυτος παει καθε μερα για μπανιο και εμείς δεν τα καταφέραμε φέτος) να αναφωνεί "Πω πω βλέπω μια πελώρια... λαχταριστή ψαρούκλα ,πω πω!!!" με πιάνει ρε παιδί μου στερητικό...μου λείπει..με νιώθεις;
Επειδή όμως το καλοκαίρι τελείωσε και δε τον κόβω το τυπάκο για χειμερινό κολυμβητή έψαξα να βρω μήπως γνωρίζει κανεις ποια θα είναι η επόμενη ιστορία του.
Και βρήκα την λεζαντα του νεου βιβλίου του(ΝΑΙ!!!!!!!!!!) και επίσης βρήκα και ενα νεο παραμύθι που απευθύνεται σε πιο μεγάλα παιδιά και θα κυκλοφορήσει προσεχως.

α)Η συνεχεια του συμπαθούς λαχανικού




β)Το νεο παραμύθι....για ενήλικους αναγνώστες(οι πληροφορίες μου λένε οτι θα μοιράζεται προσεχώς στο μετρό με δώρο σελιδοδείκτη με σλόγκαν "σε καλη μεριά")







6 σχόλια:

  1. αχαχαχαχα και για παιδιά είναι αυτά, να αρχίσουν να μαθαίνουν νωρίς χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω ο Μάικ ο Φασολάκης να πάρει πούλο. Ειλικρινά..
    Αγγουράκης rules!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γέλασα πολύ με την ανάρτηση σου γιατί ο άνδρας μου παθαίνει κάτι σαν...υστερία να το πω;..αμόκ;..όταν βλέπει τον Φασολάκη!!!Αφού τον δουλεύουμε όλοι στο σπίτι ψιλλοτραγουδόντας το τραγουδάκι..Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8:17 μ.μ.

    hahahah...foverh h diafhmish me tn psaroukla!molis thn vazei stn tv trexw ...an k thn vazei 500 fores th mera..oxi pws o johny o aggourakis paei pisw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ιων σκεπτικός5:26 μ.μ.

    Ρε παιδιά τι κανάλι βλέπετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3:21 μ.μ.

    Φασολάκια: αγαπημενο λαδερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε μας μια μούρλια κι εσύ....Μπορείς!!!