5.7.11

Χρόνος. Σκέψεις. Πραγματικότητα.

Χρόνος. Σκέψεις. Πραγματικότητα.

Σάββατο. Θα κάτσω μέσα, θα μαζέψω το αχούρι και θα δω Ghostbusters. Βόλτα στη Νέα Υόρκη.

Κυριακή. Θα κάτσω μέσα, θα μαζέψω το αχούρι και θα δω Ghostbusters. Ψώνια, ύπνος, αχαλίνωτο τσάτιν, ψώνια, ύπνος.

Δευτέρα (αργία). Θα κάτσω μέσα, θα μαζέψω το αχούρι και θα δω Ghostbusters. Βόλτα, ύπνος, ύπνος, ατελείωτο Family Guy, ύπνος.

Χαραμίζομαι, πολιτικός έπρεπε να γίνω. Ό,τι πω, αυτό ακριβώς κάνω. Καρμπόν όμως?

Λοιπόν η ώρα είναι 9:30, αλλά δε με νοιάζει! Θα το μαζέψω το ρημάδι το αχούρι! Χμ, από που να'ρχίσω. Πρώτα συγύρισμα. Μετά σφουγγάρισμα. Μετά το μπάνιο (Χριστέ μου). Ευτυχώς το σαλόνι το μάζεψα πριν λίγες μέρες, η κρεβατοκάμαρα είναι πάντα στην εντέλεια (σάμπως τη χρησιμοποιεί και κανείς) και τη λάτζα την έκανα.

Ρωτήστε με, σας παρακαλώ, αύριο αν τα έκανα όλα αυτά τελικά. Αν δεν τα έκανα, να με φτύσετε. Και αν τα κάνω να με χέσετε.


Update 1: Ουφ, 11:30 και έκανα μόνο το σφουγγάρισμα. Τώρα πάμε για μπάνιο (όχι στη θάλασσα, στη χλωρίνη). Όσο και να το καθυστερώ, πρέπει να καθαριστεί ο καμπινές, σαν δημόσιο ουρητήριο έχει καταντήσει πια.

ΥΓ1: Εδώώώώώώώ θα σας τα πρήξω μέχρι να αστράψει το κοτέτσι.

Update 2: 12:10, καλημέρα σας, πάει και ο καμπινές. Ένα πράγμα θα σας πω: Χλωρίνη. Σε σπρέι. Την ευλογία μου να'χει όποιος την ανακάλυψε. Τώρα, να συμμαζέψω λίγο, να ντουζιαριστώ, να φάω που ξέχασα και νάνι.

ΥΓ2: Το ξέρω ότι χεστήκατε για το βράδυ Δευτέρας του Αμερικλάνου. Μόνο σας παρακαλώ να σκουπιστείτε καλά γιατί μόλις την έτριψα την τουαλέτα. Ευχαριστώ.

Update 3: 12:40, ας πούμε ότι τελείωσα, δεν μπορώ άλλο βαρέθηκα. Αύριο θα συμμαζέψω και το χωλ. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι σε μερικές μέρες θα θέλει πάλι. Μήπως να πάρω καμια Κινέζα να μου καθαρίζει? Θα τα κάνει καλά ή θα βάζει σόγια σως στο σφουγγάρισμα?

ΥΓ3: ΦΤΟΥ το Ghostbusters ξέχασα να δω, και πρέπει να το επιστρέψω αύριο. Με έφαγε η νοικοκυροσύνη, με έφαγε.

5 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=25ZRXEd_FX8 Με τις υγείες σας..!
    Και πάλι καλημέρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενώ κανονικά έπρεπε να δεις Ghostbusters και τα άλλα μπορούσαν να περιμένουν :Ρ
    το σχεδιάκι που έβαλες είναι σοφό: αν έχεις καθαρό σπίτι μάλλον το πισι σου χάλασε :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3:40 μ.μ.

    χαχαχαχα γεια σου αμερικλανε μου! δεν μας ειπες τι αρωμα ειχε η χλωρινη ομως! εγω χρησιμοποιω σε καθημερινη βαση, αζαχ εξπερτ που γυαλιζει κιολας χαχαχαχαχα
    Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3:57 μ.μ.

    Τελικά δε κάνεις για πολιτικός. Το πιο σημαντικό δεν έκανες. Να δεις γκοντμπαστεροβλακειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά από το παραπάνω κείμενο, ξεφύσηξα με ανακούφιση που υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα και αισθάνθηκα απέραντη συντροφικότητα για αυτούς τους άγνωστους συμπάσχοντες. Σκέφτομαι εδώ και 2 εβδομάδες να συμαζέψω το αχούρι, αλλά κάθε μέρα βρίσκω διάφορες άλλες πιο ενδιαφέρουσες ασχολίες (ξέρω είναι δύσκολο να το πιστέψετε - τί είναι πιό συναρπαστικό από την φασίνα;) και το αχούρι ζει και βασιλεύει. Η μή φασίνα συνοδεύεται από τύψεις για την μή φασίνα, αλλά το κείμενο τις κατευνάζει κάπως.

    Την καλημέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράψε μας μια μούρλια κι εσύ....Μπορείς!!!